Arhiva flash 2012 a revisteiSãmãnãtorul

Realizator site: Prof. Nicu N. Tomoniu Fundatia Tismana editor-delegat ARP

website design software
SEMÃNÃTORUL - Editura online


ARHIVA "SEMĂNĂTORUL - EDITURA ONLINE” - 2011!

Variantă folosită din anul 2008, până la suspendarea unilaterală a sitului de către ARP la 1 dec. 2011!

Daţi clic pe imaginea LACUL pentru actuala editură!

        Pentru a sprijini pe autorii cu mai putină trecere în jungla editorială de azi, ARP - Asociaţia Română pentru Patrimoniu a creeat  "Semănătorul - Editura online" (Vedeti nota de subsol) care prin proiectul “Semănătorul”, va fi un nou sprijin pentru cei care, având talent, nu au şi puterea de a-şi impune creaţia făcând-o să iasă la iveală. "Semănătorul - Editura online" va publica în formă electronică volume noi, propuse de autori, uşurând astfel contactul acestora cu cititorii din toată lumea dar şi cu editorii de cărţi "pe hârtie".

        Serviciile editoriale şi publicarea on-line vor fi, ca de obicei în activităţile ARP, gratuite. SEMANATORUL - EDITURA ONLINE este creată de ARP Asociaţia Română pentru Patrimoniu cu scopul de a uşura accesul la publicul cititor pentru scriitori de limba română din toată lumea, editând în formă electronică volume inedite. Publicarea este absolut ne-comercială, gratuită şi efectuată pro-bono.

        Costurile publicării electronice cad exclusiv în sarcina editorului. Editorul nu deţine drept de copyright asupra cărţii publicate, acesta revenind exclusiv autorului lucrării care o poate reproduce ulterior în orice formă, pe orice suport şi în orice altă editură; dacă tehnoredactarea lucrării editate prin Editura on-line se face de către ARP, valorificarea ulterioară a acestei versiuni trebuie să conţină această precizare. Editura preia lucrarea prezentată de autor în forma stabilită de acesta şi o publică în pagina web www.samanatorul.ro/editura-online-2011 după o lectură de specialitate.

        Lucrările care nu întrunesc condiţiile de apariţie stabilite de editor şi sistemul de valori promovat de editor nu vor fi luate în considerare, comunicându-se aceasta opţiune către autor. Volumele vor fi prezentate de autor de preferinţă în format doc sau docx, scrise cu programul Word sau similarul din OpenOffice, cu condiţia unui aspect îngrijit. In această etapă, editura nu se poate angaja decât în executarea de mici retusãri ale lucrările prezentate si numai in cazuri exceptionale. Lucrarea poate avea, de asemenea, copertă şi ilustraţii; autorul o poate însoţi de o scurtă notă de prezentare care va fi ataşată cărţii difuzate on-line. Editura mai cere, la început, un scurt CV literar si douã imagini bust pentru pagina personalã de prezentare.

        Promoţia şi publicitatea volumelor publicate se face de către editură prin sistemul ARP şi prin canale de promoţie asociate. 

        Începând din luna mai 2011, s-a renuntat la buletinul informativ lunar, promoţia şi publicitatea volumelor publicate fãcându-se experimental prin “Revista Sãmãnãtorul”. Aparitia numerelor 1 si 2 având un impact extrem de favorabil asupra cititorilor nostri, Sãmãnãtorul se va edita lunar pe trei canale diferite pentru a satisface toate optiunile de vizionare a cititorilor.

IATÃ ARHIVELE TUTUROR NUMERELOR în functie de preferinte;

Revista Sãmãnãtorul se poate citi cu link-uri directe spre carte

  în format PDF (Recomandat)

Nr. curent al revistei Sãmãnãtorul în format FLASH

Revista pentru cei care citesc frecvent documente la SCRIBD

Custom Search
 

IMPORTANT!

         Editura nu publică decât lucrări în premieră care, de regulă, n-au mai fost publicate altundeva sau au fost publicate peste hotare nefiind accesibile cititorului român, lucrări exclusiv inedite scrise în spiritul ideilor “Semănătorul”. Dacă aţi publicat undeva lucrarea, tipãrit sau online, trimiteţi-o ÎN PRIMUL RÂND la “Biblioteca gratuită on line”  şi nu la “Editura on-line”! Cititi si alte precizari. Pentru articole si biblioteca e-mail: publicatiile.arp@gmail.com

        NOTÃ

        1. online/on-line (angl.) [pron. onláin] loc. adj., loc. adv.
Sursa: [DOOM 2] Dictionar ortografic, ortoepic si morfologic al limbii române, editia a II-a, , Editura Univers Enciclopedic, 2005

        2. on-line /onlain/ s. n. (inform.) echipament, dispozitiv sau mod de prelucrare a datelor conectat direct la calculator. (< engl. on-line)
Sursa: [MDN] Marele dictionar de neologisme, Florin Marcu, Editura Saeculum, 2000

        Citiţi neapărat:

        Întrebãri esentiale

        Conditii obligatorii pentru publicare

        Cum nu trebuie sa trimiteti o lucrare: doua imagini!

        Propuneri si contacte :editura.online@gmail.com

        Iniţiativa aparţine ARP - ASOCIAŢIA ROMÂNĂ PENTRU PATRIMONIU

 

         

[SEMANATORUL - Editura online]
[Proza]
[Poezie]
[Critica literara]
[Reportaj]
[Teatru]
[Eseu]
[Studii]
[Cenacluri - Bibliografii - Rapoarte]
[INTREBARI?]
[SEMANATORUL]
[BIBLIOTECA Semanatorul]
[Conditii]
[Nu astfel!]

 Director fondator      SEMĂNĂTORUL

ARTUR SILVESTRI (1953-2008)

„Semănătorul”: Acesta este un program nu de "ripostă" ci de "re-cucerire", de completare de informaţie şi de alternativă, spărgând "nucleul dominant" ce impune teme, idei şi nume într-un canon restrictiv care - dincolo de aspectul simplificator - ucide prin omisiune, "etichetism" stupid şi întrerupere de continuitate acolo unde trebuie să existe echilibru şi fruct în evoluţiile noastre.”(Artur Silvestri -„Scrisoare de Bunavestire”, 2007)

Cãrti ”Pro memoria”:

   

Clic aici alte cãrti CarpathiaARTUR SILVESTRI - Frumusetea lumii cunoscute


Cleopatra Lorintiu - Vocatia caii singuraticeCezarina Adamescu:
Artur Silvestri- Documentar memorialistic

Cãrti noi la Semãnãtorul

[Valid RSS]