Start PORTAL

REVISTA „SĂMĂNĂTORUL”

- ANUNȚ- 1 nov. 2014 -

 

Anunțăm, cu părere de rău, că în ședința Consiliului Local al orașului Tismana ținută joi, 30 oct. a.c. nu s-au putut purta discuții pe baza documentului AST înregistrat la registratura primăriei la începutul lunii, și anume, „Prelungirea și revizuirea contractului Nr. 9756/04.10.2013”, în legătură cu tipărirea pe mai departe a revistei „Sămănătorul”.

Aceasta s-a datorat faptului că în mapa de ședință a consilierilor trimisă de secretar, a fost atașat doar documentul “Raport privind desfășurarea contractului Nr. 9756/04.10.2013”, nu și primul document, cel principal, pentru prelungirea contractului. Astfel, comisia pentru cultură, învățământ, sănătate și sport, nu a putut întocmi un Proiect de Hotărâre.

Luând act de acest incident, Consiliul Local al orașului Tismana, a însărcinat această comisie pentru cultură să întocmească respectivul Proiect de Hotărâre pentru ședința din data de 27 noiembrie 2014.

Va urma aprobarea sau poate noi amânări ale proiectului  de hotărâre, eliberării deciziei HCL al orașului  Tismana și întocmirea noului contract. Evident că președintele AST a subliniat faptul că tărăgănarea deciziei poate avea consecință faptul grav, de a lăsa Tismana fără o publicație care aduce un plus de prestigiu orașului dar și informații istorice utile promovării patrimoniului cultural local.

Directorul revistei „Sămănătorul” a accentuat faptul că dorește să rediscute noul contract în deplină demnitate și nu mai este dispus să accepte mereu umilința amânărilor, așa cum s-a întâmplat anul trecut.

În consecință, Consiliul Local al orașului Tismana trebuie să hotărască rapid dacă mai tipărim revista respectând prevederile Legii privind susținerea si promovarea culturii scrise nr. 186/2003 si ale Legii nr. 350/2005 privind regimul finanțărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activitati non-profit de interes general.

 

Chiar dacă Proiectul de Hotărâre al comisiei Consiliului Local al orașului Tismana va fi aprobat la viitoarea ședință, din punct de vedere tehnic, apariția următorului număr al revistei tipărite „Sămănătorul” se va produce abia în luna ianuarie 2015.

Regretând situația creată, rugăm colaboratorii să nu ne vireze cotizația de membru al AST până la clarificarea noilor condiții pentru publicare. Vom primi totuși donații și sponsorizări, vom publica articolele primite prin e-mail pe bloguri dar în revista tipărită le vom include pe cele care vor avea cele mai multe citiri, conform statisticii automate care se generează pentru deținătorul blogurilor.

Abonamentele făcute până acum se prelungesc până la epuizarea sumei. Trimiterile revistei tipărite la domiciliu se vor face prin talon de comandă, comandă telefonică sau cumpărare din magazinele online pe care le vom crea.

 Este de presupus ca în ședința Consiliului Local Tismana banii alocați pentru tipărire vor fi aceiași dar pentru că primăria va urma să primească 40 de exemplare, de trei ori mai multe decât anul trecut, revista va deveni trimestrială. Vă vom ține la curent cu documentele noastre și noutățile,  la adresa

 Portal Sămănătorul : http://www.samanatorul.ro/portal/ .        

 

 Sămănătorul.

 

Până la apariția revistei „Sămănătorul”, anul V, nr. 1, ianuarie 2015 vă invităm să citiți noile articole primite pe blogurile:

"Sămănătorul - Blogger" : http://samanatorul.blogspot.com

"SămănătorulPoezii" : http://poezii-samanatorul.blogspot.ro/

"SămănătorulComentarii și articole politice" : http://cleptocratia.blogspot.com

"Sămănătorul - Articole" : http://sites.google.com/site/articolesamanatorul

Umor, muzică, lucruri utile, tratamente naturiste, filme artistice și documentare,  programe politice, doctrine, teorii și multe altele!

 

 

Alte articole:

Revista “Sămănătorul” va deveni trimestrială !

 

                        Citiți și

Prelungirea și revizuirea Contractului de Achiziție

Nr. 9756/04.10.2013

și

Raport privind desfășurarea Contractului de Achiziție Nr. 9756/04.10.2013

 

 

 

Cititi ZIARELE de astazi: Clic aici

Cum va fi vremea: Meteo PADES

Programele posturilor TV: Clic aici

Ultimele rezultate de la Loteria Romana: Clic aici

Calendar azi:

 

 

 

 

---

Contact Semănătorul Tismana

 

© Copyright Semănătorul Tismana – 2014

---