Realizator site: Prof. Nicu N. Tomoniu Fundatia Tismana editor-delegat ARP

website design software
BIBLIOTECA Semanatorul


Biblioteca “SEMNTORUL

http://sites.google.com/site/edituraonline/

 Ce cuprinde aceast bibliotec
 

        Biblioteca cuprinde lucrri deja tiprite ale colaboratorilor notri, lucrri pe care  din diverse motive nu le-au putut prezenta pe Internet la “Biblioteca online de la autor la cititor”. Lucrrile autorilor prezente pe Internet sunt trimise acolo pentru a fi cunoscute de ctre colegii de editur. Lucrrile de la Biblioteca Semanatorul vor fi promovate i prin Buletinul Informativ "Semntorul - Editura online" de la pagina Internet http://www.samanatorul.ro/buletin/index.htm

        Biblioteca a fost nfiinat de Sf. Pati 2009. Lucrrile apar n ordinea sosirii la redacie i n forma primit la redacie dar numai dac exist o redactare ngrijit, conform normelor generale ale editurilor.

        NOI NU tehnoredactm lucrrile primite, intervenim n formatare, convertire word-doc/adobe-pdf i creem infracoperta doar la "Semntorul - Editura online"!

        Biblioteca "Semntorul" este destinat autorilor cu lucrri publicate la "Semntorul - Editura online", colaboratorilor publicaiilor Asociaiei Romne pentru Patrimoniu sau publicaiilor asociate, inta fiind cititorii dornici de cultur dar cu puine posibiliti materiale. Lucrrile care nu se publica la “Biblioteca online de la autor la cititor” si se public la Biblioteca Semanatorul,i reprezint donaii tip "de la autor ctre cititor", o iniiativ a regretatului promotor cultural Artur Silvestri, fondatorul publicaiilor ARP - Asociaiei Romne pentru Patrimoniu i destinat celui care nu are posibilitatea de a cumpra din librrii orice carte i-ar dori-o.

        Exist o restricie universal valabil oricrui copyright: cititorii notri pot s-i trag la imprimant pentru uz propriu lucrrile existente aici dar nu se pot multiplica n scop comercial sau folosi texte din ele pentru a ntocmi alte lucrri, dect cu acordul autorului i editurii sub care au aprut scrierile!

        Motivele pentru care o lucrare apare aici i nu n rubricile "Semntorul - Editura online" sunt:

        1. - Lucrarea trimis nu corespunde politicii editoriale "Semntorul - Editura online". Reamintim c politica editorial "Semntorul" este de a incuraja lucrri noi, inedite, adic "semine unicat". De regul, lucrri care n-au mai fost publicate nici pe hrtie i nici pe Internet. Excepiile au cuprins, i se are n vedere s cuprind i n viitor, lucrri revizuite, adugite sau ceva neobinuit, ca de pild: critic literar, studii, lucrri de doctorat/licene, traduceri sau lucrri n limbi strine, genuri populare, folclor, mitologie, monografii, etc.

        2. - Un autor de la editura online are deja publicate acolo suficiente lucrri "noi" sau "inedite".

        3. - Lucrrile recent trimise au aprut la editurile "pe hrtie", sunt deja postate n diverse locuri pe Internet, au deci un copyright.

        Exist i restricii: autorii nu pot s-i expun acolo dect cteva lucrri care s le reprezinte profilul literar. Credem c 8-10 scrieri sunt suficiente pentru acest profil. Pentru ntreaga lor oper autorii s-i creeze singuri un site, un "blog" propriu.

        Manager “Biblioteca Semntorul”, prof. Nicolae N. Tomoniu
 

 

Situl aparine ARP - ASOCIAIA ROMN PENTRU PATRIMONIU

        

         

[SEMANATORUL - Editura online]
[
Proza]
[
Poezie]
[
Critica literara]
[
Reportaj]
[
Teatru]
[
Eseu]
[
Studii]
[
Cenacluri - Bibliografii - Rapoarte]
[
INTREBARI?]
[
SEMANATORUL]
[BIBLIOTECA Semanatorul]
[
Conditii]
[
Nu astfel!]

 Director fondator      SEMNTORUL

ARTUR SILVESTRI (1953-2008)

„Semntorul”: Acesta este un program nu de "ripost" ci de "re-cucerire", de completare de informaie i de alternativ, sprgnd "nucleul dominant" ce impune teme, idei i nume ntr-un canon restrictiv care - dincolo de aspectul simplificator - ucide prin omisiune, "etichetism" stupid i ntrerupere de continuitate acolo unde trebuie s existe echilibru i fruct n evoluiile noastre.”(Artur Silvestri -„Scrisoare de Bunavestire”, 2007)

In memoriam 2009:

Artur Silvestri - Comemorare 2009

Publicatii ARP
Reviste ARP

Anunturi si carti 2010

CRTI 2009:
Descrcai (downloadai) de aici apariiile editoriale:

"In memoriam - Artur Silvestri - marturii tulburatoare" .


ARTUR SILVESTRI - Frumusetea lumii cunoscute


Cleopatra Lorintiu - Vocatia caii singuraticeCezarina Adamescu:
Artur Silvestri- Documentar memorialistic