Realizator site: Prof. Nicu N. Tomoniu Fundatia Tismana editor-delegat ARP

website design software
Conditii

 

Condiii obligatorii pentru publicare

         OBLIGAIA I. Prezentarea lucrrii n form final, gata pentru a fi tiprit.

“Editura online” dei nu tiprete lucrrile, are aceleai norme obligatorii ca orice alt editur, Gndii-v c un editor v citete i are de gnd s v tipreasc a doua zi lucrarea. Chiar dac la tipografie textul va fi formatat din nou pentru a-l pune n acord cu cerinele tehnice ale mainii, documentul trebuie s arate ca o lucrare de diplom, adic fr nici-o greeal.

De aceea:

- nu trimitei lucrri fr diacritice;

- nu folosii n lucrare mai mult de trei fonturi, mai bine folosii-v de posibilitatea de a putea schimba n acelai font, dimensiunea, grosimea, cursivitatea sau sublinierea;

- dai lucrarea cuiva pentru corecia gramatical sau folosii Word versiunea romn cu corecie gramatical.

- folosii normele romneti pentru punctuaie. Punctul, virgula, semnul exclamrii sau mirrii se pune imediat dup cuvnt! Numai n alte limbi se las un spaiu liber. La noi spaiul este obligatoriu dup virgul sau punct, n niciun caz naintea lor iar la “ghilimete” nu se pun spaii!

- nu trimitei documente rtf! Dac la fiierele doc se mai potrivesc fonturile, la fiierele rtf, diacriticile , , , , dispar imediat pe alte calculatoare ele fiind nlocuite cu semne inexistente n ortografia noastr.

         OBLIGAIA II. Nu ne trimitei pagini de carte, articole separate pentru a le mbina noi aici n locul dumneavoastr ca autor! Editai-v singuri un volum cu cel puin 30-40 de pagini, pentru c numai dumneavoastr putei decide, ca un autor adevrat ce suntei, ordinea paginilor din lucrare!

         OBLIGAIA III . ntr-o culegere de eseuri, ele trebuie s urmreasc o anumit tem i trebuie precedate obligatoriu de o introducere care s justifice decizia dvs. ca autor de a le introduce ntr-un volum.

         SFAT FINAL. Este n interesul dvs. s ne trimitei, pe scurt, cine suntei i ce int dorii s atingei prin editarea lucrrii trimise. Adugai-v i o fotografie reprezentativ, mai ales dac suntei debutant. Alegei s ne trimitei un bust, i pentru a glumi puin, n nici un caz o imagine din cofetria unde servii o ngheat!

        Succes!

        ARP - ASOCIAIA ROMN PENTRU PATRIMONIU

         Dac dorii s ne propunei o lucrare, scriei-ne la

editura.online@gmail.com

         

[SEMANATORUL - Editura online]
[
Proza]
[
Poezie]
[
Critica literara]
[
Reportaj]
[
Teatru]
[
Eseu]
[
Studii]
[
Cenacluri - Bibliografii - Rapoarte]
[
INTREBARI?]
[
SEMANATORUL]
[
BIBLIOTECA Semanatorul]
[Conditii]
[
Nu astfel!]

 Director fondator      SEMNTORUL

ARTUR SILVESTRI (1953-2008)

„Semntorul”: Acesta este un program nu de "ripost" ci de "re-cucerire", de completare de informaie i de alternativ, sprgnd "nucleul dominant" ce impune teme, idei i nume ntr-un canon restrictiv care - dincolo de aspectul simplificator - ucide prin omisiune, "etichetism" stupid i ntrerupere de continuitate acolo unde trebuie s existe echilibru i fruct n evoluiile noastre.”(Artur Silvestri -„Scrisoare de Bunavestire”, 2007)

In memoriam 2009:

Artur Silvestri - Comemorare 2009

Publicatii ARP
Reviste ARP

Anunturi si carti 2010

CRTI 2009:
Descrcai (downloadai) de aici apariiile editoriale:

"In memoriam - Artur Silvestri - marturii tulburatoare" .


ARTUR SILVESTRI - Frumusetea lumii cunoscute


Cleopatra Lorintiu - Vocatia caii singuraticeCezarina Adamescu:
Artur Silvestri- Documentar memorialistic